Segway excursie

Verken Florence met een Segway

Wat is een Segway?

Zul je je misschien afvragen. Een segway is een vervoermiddel met twee wielen en een stuur. Je staat er op en verder hoef je weinig te doen, behalve op tijd sturen en remmen. Het voertuig wordt met een motor aangedreven. Het is snel, effectief en makkelijk in gebruik. Ideaal voor een tocht door een stad zoals Florence, met smalle weggetjes waar niet alle straatstenen even recht zijn.

Nog nooit op een Segway gereden? Maak je geen zorgen, voor de tocht begint wordt er eerst geoefend.
palazzo vecchio

Een tocht door Florence

Met deze excursie rij je met een groep door Florence onder begeleiding van een gids. Je komt langs bezienswaardigheden, zoals piazza del Doumo, waar je de bekendste kathedraal van Florence van dichtbij kunt zien. Voor de kathedraal is een doopkapel. Wat deze kathedraal vooral bijzonder maakt is zijn bekende koepel, de Doumo, waar het plein zijn naam aan te danken heeft. Daarna gaat de tocht verder langs andere bekende bezienswaardigheden, zoals piazza della Repubblica, Palazzo Vecchio en Piazza Santa Croce.

fietstocht

Lunch

Tijdens de tocht krijg je een heerlijke lunch, waarbij de smaak van de Florence keuken goed naar voren komt. Laat je verassen door de geuren van de Italiaanse keuken en laat je smaakpapillen spreken.

Er zijn twee verschillende tochten, een ochtendtocht en een middagtocht. Heb je geboekt voor de ochtend? Dan zal de lunch aan het einde plaats vinden. Heb je voor de middag geboekt? Dan zal er begonnen worden met de lunch.
 
knop-info-tickets
 

Waar opletten?

Zorg dat je makkelijke en comfortabele kleding en schoenen aan hebt. Vergeet je fototoestel niet. Wees tien minuten van tevoren aanwezig. Je krijgt je ticket per e-mail. Vergeet niet om deze mee te nemen naar de excursie.

Deze excursie is geschikt vanaf 16 jaar.

Ook interessant

Wandeltocht Florence
Wandeltocht FlorenceMaak kennis met de stad van de renaissance Breng je voor het eerst een bezoek aan Florence? Maak dan gebruik van deze voordelige excursie. Deze twee uur durende wandeltocht gaat door het centrum van Florence. Je komt langs bekende bezienswaardigheden, zoals piazza della signoria, palazzo Vecchio, de Duomo, Santa Trinita en Ponte Vecchio. Een ideale […]
Fietstocht Florence
Fietstocht FlorenceWil je zoveel mogelijk van Florence zien, maar gaat lopen niet snel genoeg? Wat dacht je van de fiets! Fietstocht Verken de stad van de renaissance onder begeleiding van een Engelstalige gids en fiets langs de hoogtepunten van Florence. Twee uur lang fiets je met een kleine groep door de stad. Je geniet van het […]
Excursie Florence
Excursie FlorenceHaal meer uit je stedentrip Florence met een excursie! Er is zoveel te zien in Florence dat het soms lastig is een keuze te maken. Je wilt tenslotte niks missen. Soms zie je onderweg een gebouw of kunstwerk waar je wel meer over zou willen weten. Of je hebt een reisprogramma gemaakt en bent nog […]